Tilbelly zonneschermdoeken, duurzame kwaliteit

Een zonneschermdoek moet om de zo veel tijd vervangen worden. De kleuren vervagen, het materiaal wordt zwak en de kwaliteit vermindert. Tilbelly doeken zijn gemaakt om lang mee te gaan en om de kleuren van het doek zo veel mogelijk te behouden. Deze kwalitatief sterke doeken zijn gemaakt van gekleurde acrylvezels. Dit zorgt voor een duurzaam doek van goede kwaliteit. Met een doek van Tilbelly ben je goed beschermd tegen de zon want ze houden 90 procent van de UV straling tegen. Bovendien zit je lekker koel onder een goed zonneschermdoek.

Het assortiment

Het assortiment van Tilbelly bestaat uit een groot aantal doeken in verschillende kleuren en maten. Je kan kiezen voor een effen doek of een gestreept doek en met de vele kleuren die worden aangeboden kan je ongetwijfeld iets vinden dat past bij jouw huis. Zonneschermdoek.nl werkt exclusief met Tilbelly en kunnen het door jouw bestelde doek op maat maken en binnen 10 dagen afleveren. Bovendien bieden ze op de website veel informatie over de montage zonneschermdoeken.

 Montage zonneschermdoeken

Het hangt vooral van het type zonnescherm af hoe de montage gedaan moet worden, maar over het algemeen is dit geen moeilijke klus. Simpel gezegd maak je eerst het nieuwe scherm schoon, dan verwijder je het oude scherm, haalt de doekpees er uit en plaatst deze in de zoom van het nieuwe scherm. Het geheel plaats je dan weer in je stellage en je bent klaar. In het geval van een elektrisch zonnescherm moet je deze nog wel even afstellen. Mocht je dit toch niet aandurven dan kan je altijd de hulp inschakelen van een professional. Deze kan het nieuwe doek probleemloos installeren. Dan weet je zeker dat het goed komt.

 Tilbelly zonneschermdoeken, duurzame kwaliteit