Schilderij ophangen aan de muur

Enige tijd ben ik al op zoek naar een goede manier om een schilderij op te kunnen hangen aan de muur. Ik wil geen gaten in de muren dus spijkers zijn uit den boze. Boren vind ik ook zonde, nog meer gaten dus dat gaan we niet doen. Toen kwam ik uit bij www.alle-ophangsystemen.nl en daar zag ik een prachtig schilderij ophangsysteem. Ik heb gelezen wat de voordelen zijn en het klopt allemaal. Ik ben er erg trots op dat ik dit aan mijn wand heb hangen. Ik heb gekozen voor de rails. Ideaal, maar ook gemakkelijk om een keer een ander schilderij op te hangen.

Eenvoud van ophangen

Een schilderij ophangen kan gewoon niet gemakkelijker dan met dit mooie ophangsysteem. Ik ben echt meteen verkocht en ik merk dat anderen die het bij me zien ook erg onder de indruk zijn. Je wil toch wat moois aan een lege muur, een beetje kleur, wat vormen, het maakt het allemaal een stuk gezelliger. Meer sfeer in huis is daarom snel gerealiseerd en ik heb het al een paar weken mogen ervaren. Ik ga nu op zoek naar nieuwe schilderijen die bij mijn interieur passen en vervolgens kan ik wanneer ik dat leuk vind, wisselen. Heerlijk om zo van het wonen te mogen genieten, iedere dag weer. Mijn interieur lijkt wel iedere maand te veranderen, alleen maar als er een schilderij wordt verwisselend. Wie had nou gedacht dat dit zou kunnen…

Zo zorg je voor je eigen expositie.

 Schilderij ophangen aan de muur