Helemaal tot rust komen in de natuur

Groener ontspanning zorgt voor vrolijke gezichten. BTL heeft zich gespecialiseerd in het ontwerpen van groene omgevingen. Dat kan gaan om de omgeving van een vakantiepark of een speeltuin. Daarnaast wordt er natuurlijk altijd gelet op de duurzaamheid van de planten. Samen met opdrachtgevers wordt er gezocht naar de meest passende oplossing. Het beheer en onderhoud van een groene omgeving is minstens zo belangrijk als de aanleg.

Minder stress en een gelukkig gevoel

Eigenlijk voelt iedereen zich thuis in een groene omgeving. Het is weer eens wat anders dan de grauwe, stedelijke wijken. Natuur geeft mensen het gevoel van vrijheid en rust. Daarvoor hoef je helemaal niet naar een groot en uitgestrekt bos te gaan. Een rustig park of een mooie vijver kan al zorgen voor een ontspannen sfeer. Onderzoek heeft aangetoond dat natuur zorgt voor minder stress. Werkgerelateerde stress komt tegenwoordig veel voor. Werknemers en werkgevers lopen kans om overbelast of overspannen te raken. Dat zorgt voor ongelukkig mensen en voor veel uitval op het werk. Voor kinderen is het ook fijn om in een groene en open omgeving te zijn. Daar kan lekker gespeeld en gerend worden. Dat is goed voor de ontwikkeling en zorgt bovenal voor plezier en ontspanning.

Samen werken aan een groenere wereld

Er komen steeds meer mensen bij. Steeds meer natuurgebieden komen daardoor in de verdrukking. Ook wordt het klimaat ernstig aangetast door menselijk toedoen. BTL vindt het belangrijk dat de leefomgeving beschermd wordt. Niet alleen voor nu, maar vooral ook voor de toekomstige generaties. Door actief bezig te zijn met het planten van bomen en ander groen wordt een stap in de goede richting gezet. Onze omgeving wordt hierdoor beschermd en het heeft een positief effect op het tegengaan van klimaatveranderingen. Stap voor stap wordt er gewerkt aan een betere wereld. Door gebruik te maken van de diensten van BTL laat jij zien dat je ook mee wilt helpen.

 Helemaal tot rust komen in de natuur