De voordelen van een CV Ketel shop

Een online CV Ketel shop is tegenwoordig goed vertegenwoordigd op het internet. Waren er een paar jaar geleden slechts een paar bedrijven die ook op internet een CV Ketel shop hadden draaien, vandaag de dag zijn dat nog veel meer bedrijven. Hierdoor neemt de concurrentie toe, wat weer ten goede komt aan de klant (lagere prijzen doordat bedrijven tegen elkaar gaan concurreren). Vandaag, in mijn blog op de website van Nieuwenhuis, heb ik het over de voordelen van een CV Ketel shop.

De voordelen

Om maar direct goed af te trappen, begin ik direct met de voordelen van een CV Ketel shop. Zo’n online winkel is behoorlijk specifiek. Anders zouden er naast CV Ketels ook wel andere producten verkocht worden, zoals radiatoren en convectoren. Dat is bij een online CV Ketel shop eigenlijk niet echt het geval (in ieder geval niet bij de meeste shops die ik op dit gebied ken). Is dit nou een voordeel? Jazeker. Op het moment dat een shop heel specifiek is in een bepaalde branche, is het logisch dat deze partij gespecialiseerd is. Van het enige product dat zij verkopen, hebben zij uiteraard wel verstand. Dat is het grootste voordeel.

Prijzen drukken

Daarnaast zorgen steeds meer shops op het gebied van CV Ketels (kijk hier voor meer informatie over cv ketels) ervoor dat de prijzen flink gedrukt worden. Op het moment dat je een monopolie bezit op het gebied van CV Ketels, is het logisch dat je de prijs kunstmatig hoog houdt. Dat wordt natuurlijk anders als er een tweede partij komt, die de ketels voor een iets lagere prijs aanbiedt. Op het moment dat er ook een derde, vierde, vijfde en zesde bedrijf op de markt komt, verschuiven de verhoudingen nog meer. En zullen de prijzen nog verder dalen. Uiteraard bouwen ook aanbieders van CV Ketels nog altijd een marge voor zichzelf in, bovenop de kostprijs. Anders kunnen zij niks verdienen. En dat kan ook niet de bedoeling zijn.

 De voordelen van een CV Ketel shop